De câte ori vi s-a întamplat să vă schimbați o stare proastă doar cu un ruj roșu?

Ei bine, da! Rujul roșu are puterea de a ne da o stare bună, de a ne face să ne simțim mai puternice și mai încrezătoare în forțele noastre. Este culoarea iubirii și a pasiunii. Are cam același efect ca și lenjeria sexy, doar că e la vedere.

Pentru un efect maxim trebuie doar să vă gasiți nuanța perfect potrivită pentru tenul vostru. Pentru blonde platinate sunt potrivite nuanțele de roșu corai sau roșu ferrari, în timp ce pentru brunetele creole nuanțele mai grele de roșu burgund fac minuni.

Textura este și ea importantă, deși ține mai mult de trenduri. Există o mare varietate, de la rujul complet mat la cel glossy cu aspect de plastic. Puteți alege să folosiți doar ruj sau ruj completat de gloss, așa cum puteți opta pentru rujurile clasice sau pentru cele rezistente la transfer.

Pont: Ca să nu aveți surpriza că rujul difuzează și migrează în liniile fine din jurul gurii, este bine să aplicați fond de ten și pe buze, după care desenați conturul cu un creion. Abia apoi aplicați rujul. În felul acesta corectați și forma buzelor acolo unde este cazul și obțineți buze perfecte.

Pentru sezonul acesta, Dior a lansat înainte de săptămâna modei de la Paris două noi produse: Rouge Liquid și Double Rouge. Rouge Liquid este o combinație de ceară, uleiuri hrănitoare, pigmenți foarte ușori și agenți stabilizatori ce poate rezista pe buze până la 12 ore. Pentru a șoca puțin, Peter Philips – Creative & Image Director Dior Makeup, a inventat patru noi nuanțe: Black Matte, Oxblood Matte (maro ciocolată), Fab Satin (o nuanță senzuală de prună) și Hologram (un argintiu multidimensional ce poate fi aplicat singur sau ca top).

Double Rouge este o combinație contradictorie: un miez metalizat ce reflectă lumina, pentru a da buzelor senzația de volum, învelit de un inel mat intens pigmentat. Ideea care a stat la baza acestei inovații a fost aceea de a obține în prezent efectul clasic făcut celebru de supermodelele anilor 80.

 

Spor la shopping!

Sursa foto: Pexels.com, Dior.com

 

 

Posteaza un comentariu