Roșul este culoarea asociată cu iubire, pasiune și dorință, dar și cu putere, curaj și, uneori, pericol. Rochia roșie spune toate aceste lucruri despre femeia care o poartă.

Alături de rochia neagră este un articol obligatoriu în garderoba oricărei femei, indiferent de vârstă, ocupație sau stil de viață. Există rochii roșii potrivite pentru orice zi din viața noastră. De la rochia office la cea de seară poți găsi oferte și variante aproape infinite.

Și pentru că roșul este culoarea pasiunii trebuie să fii atentă la croială și nuanță pentru a-ți valorifica foarte bine atuurile. O să pargurgem fiecare variantă în parte. Înainte de a alege modelul de rochie potrivit pentru tine, va trebui să alegi nuanța cea mai bună pentru tenul tău. Când vine vorba de a purta ceva roșu, toate detaliile trebuie să fie perfecte. Chiar dacă ai găsit un model care te avantajează perfect, nuanța de roșu trebuie să fie cea potrivită tenului tău. De la roșu corai la bordeaux sigur vei găsi o nuanță care te pune în valoare.

Rochia de zi. Croiala ei trebuie să fie una simplă adaptată corpului tău. Poți opta pentru o rochie lejeră tip cămașă, cu nasturi de sus până jos sau doar în partea de sus. Dacă ai sânii mari evită buzunarele pe piept. Fii atentă ca nasturii să se închidă frumos și corect și să nu pleznească atunci când respiri 🙂 Dacă ți se pare prea lejeră o poți purta cu o curea în talie.

rochie rosie, rochie rosie de zi, rochie rosie de seara, rochie camasa, cu ce ma imbrac, MangoTot ca rochie de zi poți alege o rochie cu croială tip office, adică să fie cambrată pe corp, cu decolteu rotund sau în V, dar nu foarte generos și fără mânecă. O poți purta simplă sau cu un sacou alb, bej, gri, negru, bleumarin.

Dacă mediul în care lucrezi este mai permisiv, poți purta și o rochie mulată cu mânecă lungă. Atenție doar la cât roșu vrei să expui. Cu cât mai mult roșu arăți cu atât mai multă atenție vei atrage. Dacă alegi această variantă o poți purta cu ghete sau cizme negre sau bej.

Dacă ai o siluetă de tip triunghi cu vârful în sus sau greptunghi subțire poți purta o rochie cu buzunare pe piept sau cu mâneci bufante.

Pentru o întâlnire romantică sau o ieșire cu prietenii poți alege un model mai feminin, cu volane sau cu croială bie, cu un decolteu atipic, cordon, catarame etc.

Rochia roșie de seară este regina rochiilor roșii. Fie că mergi în club și alegi o rochie de piele cu umerii dezgoliți, fie că mergi la un eveniment și alegi o rochie lungă, sigur toate privirile vor fi spre tine. De aici încolo, impresia pe care o faci ține de personalitatea și atitudinea ta.

Spor la shopping!

PS: Eu am găsit aceste șase variante în colecția Mango.

Sursa foto: Mango.com

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply