Ei bine, da! Anul acesta se poartă perlele. Dar nu ca bijuterii. Se poartă haine cu perle, încălțăminte cu perle și, evident, genți cu perle.

Perlele au devenit un “must have” al acestui sezon.

Putem găsi în magazine orice cu perle. Unele mai reușite, altele mai puțin.iloDacă îți place să porți perle acesta este sezonul tău. Acum perlele nu mai sunt doar bijuterii, ci au devenit ornamentul favorit al designerr. Cele mai des folosite sunt perlele albe. Poți găsi în colecțiile din această toamnă toate variantele posibile.

O adevărată explozie de modele cu perle am găsit la încălțăminte. De la cele mai fine sandale, trecând pe la balerini și pantofi stiletto, până la cizme și bocanci, designerii se întrec în idei care mai de care mai creative.

cu ce ma imbrac, fes cu perle, basc cu perle, perle

Sursa foto: zara.com

Pentru zilele răcoroase poți purta fes sau basc cu perle.  Sunt un accesoriu foarte feminin  și delicat și pot fi asociate atât la o ținută sport, cât și la una smart casual sau chiar business (bascul). Desigur pentru o ținută de exterior! Le poți asocia și la ținuta cu care mergi la  muncă și la cea pe care o alegi pentru o întâlnire cu prietenii.

cu ce ma imbrac, blugi cu perle, pulover cu perle, perle

Sursa foto: mango.com, only.com

Dacă vrei să le porți asupra ta toată ziua poți alege un pulover sau o pereche de jeans ornate cu perle.  Trebuie doar să ții cont de codul vestimentar impus la muncă. Puloverul și blugii sunt articole potrivite unei ținute casual. Pentru cele care sunt obligate să abordeze o ținută office există cămăși cu perle. Eu am găsit la Mohito, dar sigur mai există și la alte magazine.

cu ce ma imbrac, tinute cu perle

Sursa foto: mohito.com

Ținuta de seară nu putea să fie lipsită de aceste ornamente. Poți asorta un top negru de voal cu perle la o fusta tot neagra  de tul tip “balerină”. Ca încălțări poți opta pentru sandale simple negre de piele întoarsă sau, pentru cele mai non-conformiste, o pereche de bocanci. Dacă esti mai rebelă poți purta o rochie simplă, neagră cu o jachetă de piele naturală sau sintetica decorată, ghici cu ce! Cu perle. Desigur tot cu bocanci.

cu ce ma imbrac, rucsac cu perle, geanta cu perle, perle

Sursa foto: mohito.com, zara.com

Pentru cele care preferă hainele cu design minimalist am găsit două variante de genți. Prima este o gentuță cu lanț ce poate fi purtată atât la o ținută de zi cât și la una de seară. Cea de-a doua propunere este un rucsac potrivit pentru o ținută de zi. În funcție de stilul tău personal o poți purta la o ținută casual, smart casual sau sport.

Cel mai important este să îți alegi doar un articol cu perle pe zi! 🙂

Spor la shopping!

 

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply