Diana, designerul Diane Marie, este una dintre cele mai creative persoane pe care o cunosc. Am luat, de-a lungul timpului, multe perechi de încălțări de la firma ei. Sunt printre norocoasele  care poartă o măsură folosită pentru confecționarea mostrelor, așa că, eu am beneficiat de creațiile superbe ale Dianei chiar și în perioada în care piața cerea doar negru, maro și bej. De câte ori se termina o sesiune de contractări mă duceam să îmi aleg dintre toate mostrele tot ce îmi plăcea! Doamneee! Ce greu era să mă limitez la una sau două! Noroc că ea e fată întelegătoare și pe unii mi-i oprea până la următorul salariu!  🙂

Zilele trecute am văzut pe FaceBook o pereche de pantofi galbeni de care m-am îndăgostit! Și uite așa m-am hotarât să împart cu voi câteva combinații casual și smart casual galben cu negru, potrivite pentru o ținută office  relaxată.

Pantofii cu  toc gros sunt foarte comozi pentru că oferă o stabilitate mai bună decât cei stiletto.  Îi poți purta toată ziua fără să îți creeze un disconfort prea mare. Tocmai de aceea sunt perfecți pentru ținutele office.

La cei pe care ți-i propun eu azi, cei galbeni cu  toc cu dungi alb/negru, poți alege  piese vestimentare în care să se regăsească aceeași cromatică sau piese uni în culori complementare. În funcție de nuanța de galben îi poți asorta la anumite nuanțe de albastru, mov, verde sau maro.

Combinația cu jeans este una dintre preferatele mele. Cele mai potrivite nuanțe de jeans pentru acești pantofi sunt albastru închis, violet sau negru. Pentru că sunt, totuși, niște pantofi eleganți îți recomand să alegi blugi simpli fără prespălări sau tăieturi. Desigur, există și excepții dacă stapânești bine arta combinațiilor. De exemplu, poți purta un sacou clasic la o pereche de blugi cu tăieturi.

Cea mai simplă variantă pentru a combina acești pantofi este negrul. Fie că optezi pentru o salopetă neagră, fie că alegi o rochie lungă sau scurtă, nu ai cum să greșești. Dacă negrul predomină în garderoba ta, tot ce îți mai trebuie pentru a da personalitate  și pentru a înveseli puțin ținutele sunt accesoriile colorate, iar acești pantofi sunt alegerea perfectă.

Dacă te întrebi ce fel de poșetă este potrivită la acest model de pantofi, răspunsul e simplu: cam orice model de geantă de zi de la cele crossbody la tote sau hobo. Poți alege și un rucsac cu condiția să nu fie prea sport. Eu am găsit o variantă tot la Diana în magazin.

Aș mai putea menționa un atu al acestor pantofi. Nu oricine poate purta galben. Dacă nu te avantajează această culoare (sau oricare alta) și o vrei totuși în garderoba ta, achiziționează accesorii: pantofi, genți și în general piese care stau departe de zona feței.

Spor la shopping!

Cover foto:  pantofidianemarie.ro

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply