Ce piese combinăm ca să fie potrivit și pentru fete și  pentru băieți?

  1. Hanoracul cu dungi albe și bleumarin este o piesă esențială în garderoba casual. Poate fi purtat simplu sau peste un tricou, iar pentru zilele mai răcoroase poate fi purtat pe sub o jachetă de piele.
  2. Bocancii maro. Cine nu are, trebuie să iși cumpere! Sunt potriviți atât pentru o ținută casual city cât și pentru drumeții.
  3. Dacă optăm pentru încălțăminte maro, îi asortăm o curea maro. Pentru cei cărora nu le place să aibă toate accesoriile aceeasi culoare, cureaua poate fi în nuanța blugilor, adică intr-o gamă de la bleu la bleumarin, uni sau în combinații cu alb, rosu sau portocaliu.
  4. Ochelarii albi dau o doză de îndrăzneală acestei combinații. La fel și ceasul. Eu personal cunosc puțini bărbați dispuși să poarte accesorii albe și toți lucrează în domenii creative.
  5. Geanta cu curea lungă poate fi purtată și pe un umăr și pe diagonală în funcție de preferințe și de gradul de libertate în mișcare pe care îl doriți.
  6. Eșarfa poate fi purtată în zilele răcoroase sau doar ca accesoriu fashion.

Toate cele de mai sus se pot combina excelent cu o pereche de blugi în nuanțe de albastru (exclus negru). Cei care se simt mai îndrăzneți pot purta jeans sau alt pantalon sport colorat: roșu, portocaliu, verde, turquoise.

Spor la shopping!

sursa foto: Lum3n.com pe Pexels

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply