Îți place să porți negru, dar vrei să rămâi feminină și elegantă? Dincolo de combinațiile cromatice, designerii se joacă și cu asocierile de diverse materiale.

În colecții găsim tot felul de combinații, de la cele mai cuminți și mai previzibile la cele mai trăznite și neașteptate.

În mod normal, când spui “ținută all black” te gândești la ceva simplu și de multe ori previzibil. Dar poți schimba aspectul sobru al unei ținute “all black” cu unul trendy dacă asociezi două sau multe tipuri de texturi.

De exemplu, poți purta o helancă simplă neagră la o fustă ce combină trei tipuri de materiale: stofă, piele și dantelă. Aparent este o fustă clasică tip creion, dar prin asocierea celor trei tipuri de materiale vei avea o piesă foarte elegantă și feminină. Avantajul acestei combinații este că poate fi purtată și ca ținută office și ca ținută business casual. Și dacă vrei să ieși în oraș după ce termini munca nu mai e nevoie să treci pe acasă să te schimbi. Ai tot ce îți trebuie.

Un alt avantaj al acestei fuste este că se potrivește cu orice tip de siluetă.

Dacă preferi lungimea midi poți opta pentru cea de-a doua variantă, doar că aceasta e potrivită doar pentru o ieșire nocturnă. Poți, totuși, să o porți și ca ținută de zi dacă o asociezi cu dres gros negru mat și bocanci.

 

Spor la shopping!

Sursa foto: zara.com

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply