Primul covor roșu pe 2018 s-a desfășurat la Hollywood la Gala decernării Globurilor de Aur. Codul tacit adoptat de majoritatea vedetelor a fost “all black” ca o dovadă de solidaritate cu fenomenul “me too” care a zguduit din temelii lumea filmului în 2017. 

Vedetele au defilat pe covorul roșu într-o suită de ținute predominant negre. Gala de anul acesta va rămâne în mod sigur ca un reper în istoria Globurilor de aur. Am apreciat foarte mult nota de extremă eleganță dată de toate aceste apariții aparent sobre, dar pline de rafinament și feminitate.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, globurile de aur, coafuri, natural, lejer

sursa foto: popsugar.com/ vanityfair.com/ dailymail.co.uk

Încă o dovadă că negrul permite foarte multe forme de exprimare și, pe lângă nota de sobrietate impusă, adaugă eleganță și feminitate.

Ca o completare, machiajul și coafurile au fost, în mare parte, foarte naturale. Am văzut nuanțe naturale, bucle lejere și chair și tunsori scurte. Totul foarte fresh.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, globurile de aur, coafuri, natural, lejer

sursa foto: extratv.com/latimes.com/cnn.com

Încă o dovadă că naturalețea e la modă.

Chiar și cele care au ales părul prins au defilat cu cocuri lejere din care se desprideau șuvițe sau erau încadrate de bretoane lungi cu un aspect studiat neglijent. Nimic prea elaborat, nimic prea sofisticat.

Strălucirea ținutelor acestei gale a fost dată de bijuterii și de aplicațiile prețioase de pe rochii.

Așa cum am mai spus, sunt convinsă că această gală va rămâne în istoria Globurilor de Aur ca un etalon al  eleganței și rafinamentului!

Spor la shopping!

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply