Roz, bleu, alb. Te duc cu gandul la zilele însorite de vară, dar le poți purta foarte bine și în zilele de toamnă târzie sau chiar iarna.

De ce să te limitezi la culori închise doar pentru că e frig afară? Adu un strop de lumină și optimism într-o zi friguroasă cu o combinație de pasteluri.

Chiar dacă iarna culorile închise sunt cele mai comode, chiar dacă zilele sunt mohorâte și nu prea ai nici chef și nici inspirație, îți recomand să ai în garderoba ta haine vesele și luminoase. Ele îți pot schimba starea de spirit și, în plus, te vor scoate în evidență într-un mod plăcut.

Una dintre combinațiile mele preferate este cea de roz și gri în diverse nuanțe. Este potrivită pentru orice vârstă și pentru majoritatea codurilor vestimentare, iar rezultatul este unul elegant și diafan.

În plus, în sezonul rece te poți juca mai bine cu diferite texturi de materiale. Poți combina piele cu mătase, bumbac cu lână sau stofă cu dantelă.

Și pentru că sezonul ăsta este despre cizmele cât mai înalte (din nou :-)) ai nevoie de o pereche gri. Pot fi foarte ușor asortate cu roșu, roz, bordeaux, verde, mov sau albastru. Le poți purta cu fustă sau rochie de mătase, cu rochii tricotate, cu pulovere supradimensionate sau cu o fustă de piele.

Pentru o ținută casual poți alege o pereche de cizme înalte de piele întoarsă cu o fustă vaporoasă de mătase, la care adaugi un pulover de bumbac și un palton de lână. Combină articole vestimentare și accesorii în diverse nuanțe de roz și gri și vei obține un look rafinat.

 

Spor la shopping!

Sursa foto: Pete Bellis /Unsplash

 

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply