S-a dus vara și avem tendința să purtăm multe haine negre. Le putem înveseli însă cu dresuri colorate.

Cum porți dresurile colorate și ce fel de ținute poți obține?

Cea mai simplă și sigură variantă este să le combini cu o ținută în contrast. Pentru o dimineață în care nu ai inspirație, poți  alege o rochie neagră, pantofi negri, un dres colorat și ținuta este completă. În funcție de efectul pe care îl dorești, poți opta pentru una din variantele din sertarul tău.

Dacă vrei să atragi toate privirile, alege un dres roșu. Combinația de roșu și negru este una foarte puternică. Negrul inspiră eleganță și putere, iar roșul este simbolul iubirii și al pasiunii. Sigur nu vei trece neobservată! Tot la o ținută all black (cea mai comodă) poți asorta un dres albastru, verde, ciclame, orange sau orice altă culoare tare. Poți combina negrul și cu pasteluri, dar efectul va fi mult diminuat.

Dacă esti într-o dispoziție mai romantică poți alege o ținută albă la care se potrivesc perfect dresurile în culori primăvăratice ca  vernil sau bleu. Desigur poți purta dresuri cu dungi, buline sau alte modele florale sau geometrice.

O altă combinație reușită este gri cu diverse nuanțe de roz sau bej combinat cu nuanțe de portocaliu.

cu ce ma imbrac, dres colorat

Sursa foto: aliexprex.com

Dacă vrei să te joci mai mult cu combinațiile poți asorta dresurile colorate cu una din culorile pieselor vestimentare. De exemplu poți purta o fustă neagră cu buline roșii cu dres roșu sau poți purta o rochie multicoloră și dres într-una din culorile din rochie.

Sigur că poți alege și ținute în care să combini dres colorat cu haine și mai colorate, dar pentru asta trebuie să fii foarte atentă la nuanțe și modele.

Dacă ai un simț estetic foarte bine dezvoltat poți combina chiar piese vestimentare imprimate și dres cu model. Dacă nu, păstrează imprimeurile doar pe una din piese și pe celelalte alege-le uni.

Spor la shopping!

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply