Cum stăteam noi ca fetele și discutam de una, de alta, uite ce-mi vine mie să întreb dacă  e cineva care detestă pijamalele. Cum?! Ei bine, da! Știu eu sigur că sunt persoane care preferă să doarmă fără pijamale. Și ce să vezi?! După îndelungi dezbateri, inclusiv pe modelul “sună o prietenă”, a rezultat că toate celelalte (iubitoarele de pijamale) se împart în trei mari categorii. Indiferent de preferințele pe care le ai, am  făcut o selecție în care sigur te vei regăsi și tu.

Până la urmă am hotărât să facem evaluarea după categoria de pijamale care are cea mai mare pondere în garderoba fiecăreia. Iată ce am descoperit într-o seară întreagă de argumente și contra-argumente.

Categoria nr.1: Cele care preferă pijamalele cu pantaloni lungi.

Dacă cele mai multe pijamale din dulapul tău au  pantaloni lungi, aici e locul tău. Fie că sunt mai groși sau mai subțiri, fie că sunt de bumbac sau de mătase, largi sau mulați, pantalonii lungi de pijama sunt preferații tăi. Aici am descoperit o ciudățenie. Unele preferă să stea prin casă cu pantaloni lungi de pijamale, dar nu dorm neapărat cu ei. Și uite așa se intersectează cu o altă categorie despre care vorbim puțin mai jos.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, cu pijama, fara pijama, pijamale sexy, pijamale confortabile, pantaloni de pijama, pijamele cu pantaloni lungi

sursa foto: oysho.com

Tot în această categorie există marile amatoare de pijamale cu nasturi. Eu una, nu am înțeles niciodată cum reușesc să doarmă confortabil cu așa ceva!!! Dar, mă rog! Suntem diferite! Spre ușurarea mea sunt și multe care aleg modelele cele mai simple. Aproape în unanimitate am ajuns la concluzia că cel mai important factor la alegerea pijamalei este materialul. Trebuie să fie plăcut la atingere, moale sau  mătăsos. Nu am găsit niciuna căreia să îi placă pijamelele apretate.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, cu pijama, fara pijama, pijamale sexy, pijamale confortabile, pantaloni de pijama, pijamele cu pantaloni lungi

sursa foto: hm.com

O nouă surpriză la categoria “pantaloni lungi” a fost modelul bluzei de pijama. Culmea! Nu contează! Fetelor le plac toate modelele de top. Se pare că atâta timp cât pantalonii sunt lungi, în partea de sus pot purta de la maiou la tricou sau cămașă. Aici aleg în funcție de sezon, de cât de cald e în casă sau de cât de friguroase sunt.

Categoria nr.2: Cele care preferă pijamalele cu pantaloni scurți.

Că e iarnă sau vară tot pantaloni scurți au la pijamale. Singura diferențiere pe sezoane se face la partea de sus. Pentru vară aleg pijamale cu top cu bretele subțiri sau tricou, iar pentru iarnă aleg bluze cu mânecă lungă sau bluze tip cămașă. Diferența față de categoria anterioară este că aici nu renunță niciuna la pantaloni atunci când se bagă în pat. 🙂

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, cu pijama, fara pijama, pijamale sexy, pijamale confortabile, pantaloni de pijama, pijamele cu pantaloni lungi

sursa foto: hm.com/oysho.com

Categoria nr.3: Cele care preferă pijamalele fără pantaloni.

Ei bine, aici avem două subcategorii. Una este clară și este compusă din iubitoarele de cămăși de noapte, de la foarte sexy la foarte simple. Majoritatea pijamalelor din dulapul lor sunt așa. Unele nu au nici măcar un pantalon de pijama în garderobă. Și aici există variante de vară și variante de iarnă, de la bretele tip “spaghetti” la mâneci lungi.

A doua subcategorie este cea care se intersectează cu iubitoarele de pantaloni lungi. Ele preferă să doarmă fără pantaloni, dar îi poartă prin casă cu plăcere. Tot aici le-am încadrat și pe cele care urăsc pijamalele. Ei bine, da! Ele există. Și nu își cumpără niciodată pijamale, ci doar niște tricouri de dormit. Cu mesaje, cu desene, imprimeuri sau simple, important e să fie confortabile.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, cu pijama, fara pijama, pijamale sexy, pijamale confortabile, camasa de noapte, tricou de dormit, lenjerie de noapte, camasa de pijama

sursa foto: hm.com/ oysho.com

Și ultimul capitol din saga pijamalelor sunt, evident, papucii  de casă. Aici am descoperit două categorii clare: cu degetele la vedere sau cu vârf închis. Restul ține de modă și de gustul personal.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, papuci de casa, papuci

sursa foto: oysho.com

Și uite așa ne-am petrecut noi jumătate de noapte discutând despre pijamale și papuci. Ca să nu mai vorbim de cât am încins mesajele în căutare de susținătoare. Acum ar mai fi de discutat cum  preferă să doarmă bărbații. Dar asta e o altă poveste.

Și mai e ceva: calcă cineva pijamalele?!

Spor la shopping!

Cover foto: pexels.com

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply