S-a dus vremea sandalelor și a pantofiorilor! Pentru sezonul rece cele mai potrivite pentru o seară în club sunt ghetele. Dar nu orice ghete, ci cele strălucitoare, cât mai strălucitoare!

Stiu că printre voi mai există și extraterestre care poartă sandale sau pantofi și la temperaturi sub zero grade! Pentru toate celelalte am căutat câteva variante pentru o seară în club care să fie și sclipitoare și să ofere și un confort termic un pic mai bun decât sandalele.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, paiete curcubeu, paiete, perle, ghete stralucitoare, ghete de ocazie, ghete de club

sursa foto: zara.com

Sezonul acesta cele mai multe și mai bune variante on-line le-am găsit la Zara. Ar mai fi câte ceva pe la H&M și pe la Il Passo dacă aveți răbdare să căutați.

Pentru iarna aceasta vedetele sunt încălțările cu perle. Piele cu perle, catifea cu perle, materiale sintetice cu perle, totul cu perle. Dacă v-ați plictisit deja de accesoriile cu perle am găsit câteva variante cu paiete. Daaaa, stiiu, paietele se poartă deja de ceva timp. Vestea bună este că încă se mai poartă și în luminile din club arată chiar extraordinar.

Dacă alegeți o variantă de genul acesta, trebuie să țineți cont că accentul cade pe încălțăminte, deci ar fi bine să păstrați restul outfit-ului cât mai simplu. Mai mult decât atât, nu încercați să combinați o rochie cu paiete cu ghete tot cu paiete sau mai grav cu perle! Pentru un look rafinat folosiți un singur accent!

 

Spor la shopping!

Cover photo by Caitlyn Wilson on Unsplash

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply