Iubesc soarele și marea. Fix în această combinație în orice anotimp.

Chiar dacă vara este anotimpul în care marea este preferata tuturor, cei care iubesc marea cu adevărat îi mai fac câte o vizită și în extrasezon. Noroc  că sunt plaje de care te poți bucura și în lunile mai reci!

Ce poate fi mai frumos și mai relaxant decât să te abandonezi pe un sezlong pe plajă și să asculți valurile?  Chiar dacă e mai frig afară tot îți poți face această plăcere și toamna târziu.

Ca să te poți bucura în voie de o plimbare pe plajă și de câteva minute de abandon pe malul mării este bine să îți creezi tot confortul termic de care ai nevoie, evident în funcție de cât de friguroasă ești. Eu, personal, sunt foaaarte friguroasă așa că o vorbesc din perspectiva mea.

Chiar dacă prind o zi cu 18 grade tot mă îmbrac bine. Cele mai confortabile ținute sunt cele bazate pe suprapuneri, mai ales că în extrasezon temperaturile  pot varia foarte mult de la o oră la alta. Dacă folosești acest tip de vestimentație poți pune sau scoate de pe tine fix atât cât ai nevoie.

De exemplu, poți purta un body cu mânecă lungă sau scurtă, la alegere, peste care pui un pulover și o vestă. O altă variantă peste pulover poate fi un palton de lână. Chiar dacă a venit demult toamna poți opta pentru haine colorate. Întotdeauna o cromatică veselă îți dă o stare de bine și optimism. Pentru partea de jos, cea mai practică variantă sunt jeanșii, dar dacă vrei mai multă lejeritate și confort poți opta pentru o pereche de pantaloni de tricot cu lână în compoziție. În plus față de toate acestea chiar dacă la fes mai pot renunța, mie nu îmi lipsește fularul.

Cât privește încălțămintea eu aș opta sigur, sigur pentru ghete, dar poți alege și o pereche de teniși sau sneackerși.

Oricum ar fi, prețuiesc din plin de orice zi cu soare la mare în extrasezon!

 

Spor la shopping!

Sursa foto: Pexels.com

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply