Cojocul clasic, de care multe dintre noi suntem sătule și care ne amintește de vremuri nu tocmai plăcute, a revenit în modă. Doar că acum lucrurile stau un pic diferit. Nu mai trebuie să cărăm pe noi o haină grea și anostă. Putem alege materiale naturale sau sintetice, croieli moderne, iar de culori ce să mai zic. O să vedeți în articol ce trăznăi am găsit.

Dacă ești nostalgică și vrei să alegi un model clasic, sau vrei să îl porți chiar pe cel vintage din dulap, poți să fii  îmbrăcată modern dacă știi ce combinații să faci. O soluție este să alegi  o salopetă sau cu o rochie multicoloră de tricot. Pentru inspirație găsești aici câteva variante. Același model clasic poate arăta foarte chic peste o helancă, pantaloni scurți și cizme înalte sau foarte înalte. Poți încerca un efect în contrast cu alb și negru.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, cojoc, blana naturala, blana sintetica, bej, pantaloni camuflaj, army, pulover, portocaliu, jacheta, geaca, blana
sursa foto: fashion days

Acum o să trec la variante scurte, preferatele mele. Pe modelul de jachetă biker găsești toate combinațiile posibile: blană naturală, blană sintetică, piele întoarsă cu blană, piele cu blană. Pentru toate gusturile și toate bugetele. Dacă optezi pentru varianta deschisă – alb, gri sau bej – o poți purta în multe combinații. Fie peste o ținuta casual,  cu pantaloni de stofă și pulover sau bluză tricotată, fie peste o ținută sport cu pantaloni de tip camuflaj și pulover gros cu torsade.  Și am dat doar două exemple din cele multe pe care le poți obține cu alte haine din dulapul tău.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, cojoc, blana naturala, blana sintetica, jacheta, geaca, blana, animal print, fusta
sursa foto: zara.com

Pentru varianta neagră îți propun să faci o aroganță și să o porți cu o fustă lungă cu imprimeu animal print. Genul acesta de model impune niște restricții dacă vrei să ramâi în zona chic. În primul rând trebuie să te limitezi la o singură piesă imprimată. Toate celelalte trebuie să fie uni. În al doilea rând trebuie să fii atentă la combinațiile cromatice. Păstrează ansamblul curat. Cel mai sigur este să alegi toate celelalte piese negre sau bej.  În funcție de cât de curajoasă și de cât de pricepută ești, poți să combini mai multe nuanțe între ele, în general nuanțe de maro.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, cojoc, blana naturala, blana sintetica, jacheta, geaca, blana, fusta neagra cu dunga alba, fusta alb negru, pulover negru cu dunga alba, pulover alb negru
sursa foto: zara.com

La fel de chic poți fi dacă porți această jachetă cu o rochie simplă de tricot sau cu o fustă midi sau lungă și un pulover similar. Ideea e să creezi senzația că porți o rochie. Și pentru că tricotajele sunt prima alegere pentru orice geacă de blană, o poți combina cu o pereche de pantaloni largi de tricot și ghete cu toc. Poți fi oricât de colorată îți place.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, cojoc, blana naturala, blana sintetica, jacheta, geaca, blana, cu fermoar, print, abstract, blugi
sursa foto: zara.com

Dacă ești genul sportiv  alege modele imprimate. Așa poți fi sigură că ai un look up-to-date. Le poți purta cu blugi, cu pantaloni de piele sau jeanși peliculizați și bocanci. Orice variantă alegi, genul acesta de jachete sunt foarte practice și călduroase. Nu degeaba au revenit în modă. Sau mai bine zis au fost reinterpretate.

Spor la shopping!

Cover foto: fashion days/pexels

Posteaza un comentariu