Zilele trecute mă plimbam prin mall și mi-au atras atenția câteva vitrine pline de pălării colorate. Mi-am dat seama că știu foarte puține femei care poartă pălării.

Am început să mă uit mai atent pe stradă și am observat că tot mai multe adolescente și femei tinere își accesorizează ținutele cu pălării. Au fost câțiva ani în care pălăriile au fost în dizgrație, dar acum,  gata! Pălăriile au revenit în forță. În culori neutre sau viu colorate pălăriile sunt din nou în mai toate colecțiile magazinelor.

Deși sezonul lor de glorie este vara, există și alternative pentru iarnă. La Accesorize am găsit câteva variante confecționate din materiale care au în compoziție lână în procente variabile. Mie mi-a placut cea bej, în degrade de la bej deschis pe partea superioară a calotei, la bej mai închis pe bor.  Tot între preferatele mele sunt și cele gri confecționate din tricot cu lâna alpaca în compoziție.

 

 

Și cum am început să caut mai atent în ofertele magazinelor, la Meli Melo pe site am găsit un spectacol de culori de nu mă mai puteam desprinde. Dacă ai deja o pălărie neutră, clasică, poți să găsești aici cam orice culoare de sezon: verde, mov, fucsia, roșu în diverse nuanțe și chiar și animal print.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, palarie, palarie de iarna, palarie colorata, rosu, bej, animal print, bleumarin

Sursa foto: melimeloparis.ro

Aceeași diversitate am găsit-o și ca modele și forme. Cu boruri mai mari, mai mici, cu calote mai înalte sau mai scurte, cu panglică sau șnur de piele, practic în acest sezon îți lua orice pălărie visezi.

Și ca să vezi că mi-am făcut bine temele, am găsit chiar și o variantă de joben și una de pălărie decorată cu paiete.

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, palarie, palarie de ocazie, joben, palarie cu paiete

Sursa foto: melimeloparis.ro

Cred  că este evident din ce ofertă variată poți alege iarna asta. Îți poți asorta pălării la aproape orice ținută, dar cel mai bine se potrivesc cu paltoane, pardesie sau sacouri, cu pulovere, poncho-uri, șaluri și chiar cu jachete de piele. Dacă ești foarte pricepută, le poți purta chiar și la anumite jachete cu puf sau vatelină, cu condiția să nu aibă o croială prea sport.

Acum rămâne doar să decizi pe care o vrei pentru acestă iarna. Sau poate vrei mai multe. 😉

Spor la shopping!

Cover photo by Daria Litvinova on Unsplash

Link-urile sunt valabile la data postării articolului.

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply