Christian Louboutin este cunoscut pentru celebrele tălpi roșii ale pantofilor săi, dar mai este o culoare cu care faimosul designer francez a scris istorie.

În anul 2013 acesta a lansat o colecție de pantofi în cinci nuanțe de nude bazate pe același număr de tonuri de piele. Ulterior a constatat că acestea nu sunt suficiente și, din primăvara anului 2017,  colecția lui cuprinde șapte nuanțe de nude.

De curând am fost prinsă în mijlocul unei conversații despre pantofii nude. O prietenă susținea că nude e bej, alta că nude e cafea cu lapte. WOW! Amândouă au dreptate.

Doar că nude nu este o culoare anume. Nude este exact așa cum îi zice: neutru. Și acum să explicăm! Vă amintiți cum vă cumpărați ciorapi culoarea pielii? Așa, ca să pară că nu aveți ciorapi? Exact așa e și cu hainele și încălțămintea.

Perechea perfectă de pantofi nude este cea care are o culoare foarte apropiată de cea a pielii voastre. Rolul pantofilor nude este să îmbrace piciorul atât de natural încât să creeze iluzia optică de alungire. Dacă îi alegem într-un ton mai deschis sau mai închis decât culoarea pielii, acest efect se pierde.

sursa foto: Christian Louboutin

Încă un pont: atunci când vă bronzați se schimbă și nuanța de nude potrivită pentru voi. De aceea e indicat să aveți mai multe nuanțe de pantofi și sandale nude.

Spor la shopping!

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply