Și nu numai fără tocuri, dar în pantofi sport. Au apărut tot felul de variante de sneakers, care mai de care mai strălucitoare și mai împodobite.

Pentru cele care nu pot purta tocuri sau nu vor să poarte tocuri, există acum multe alte opțiuni. Pantofi cu toc mic, de 4 cm, balerini sau chiar pantofi sport făcuți din materiale prețioase și îmbogățiți cu pietre, paiete, mărgele, perle sau chiar fulgi.

 

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, balerini, pantofi comozi, perle, pietre

sursa foto: zara.com

Materiale folosite sunt cele clasice pentru pantofii de ocazie: piele sau piele lăcuită, saten, catifea și, evident, materiale sintetice. Și prețurile sunt pe măsură, de la cele mai accesibile la cele inabordabile pentru multe dintre doritoare.

 

cu ce ma imbrac, cucemaimbrac, pantofi fara toc, pantofi eleganti fara toc, strasuri, pietre, cristale

sursa foto: zara.com

Nu toată lumea poate purta tocuri. Pentru cele care nu rezistă pe 6, 8 sau chiar mai mulți centimetri există și variante de a fi elegante și comode în același timp. Există, totuși câteva aspecte de care e bine să ții cont când esti nevoită să renunți la pantofii cu toc. Sunt foarte puține femei pe care le avantajează tălpile plate combinate cu fuste scurte! De aceea, acest tip de încălțăminte se potrivește cel mai bine cu pantaloni sau cu fuste midi sau lungi. Sfatul meu este  să optezi pentru o pereche de pantaloni conici. Dacă alegi pantaloni sau fuste cu o croială mai amplă și cu o lungime ce atinge pantoful, trebuie să ai grijă să nu se agațe în ornamentele acestora.

Spor la shopping!

 

Cover foto – sursa: zara.com

Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply