Aud des în jurul meu că accesoriile nu sunt pentru bărbați. Nimic mai greșit.

Chiar dacă nu sunt atât de colorate și strălucitoare ca cele ale doamnelor, accesoriile pentru bărbați există și nu sunt deloc puține. Iată 10 folosite cel mai des:

 

  1. Telefonul: este accesoriul secolului XXI. Și-a depășit de mult funcția de bază și incorporează cam tot ce este necesar organizatoric și comunicațional: agendă, calendar, ceas, rețele sociale, asta  ca să nu intrăm în sfera aplicațiilor disponibile pentru fiecare sistem de operare. Ca să sintetizăm, telefonul este indispensabil.
  2. Husa pentru telefon: o alegere dictată de cele mai multe ori de gustul personal și de modă.  Poate funcționa și ca suport pentru card sau legitimație.
  3. Portofelul: mai mic, mai mare, orice bărbat are un portofel pentru carduri și bani, dacă nu chiar și pentru diverse acte: buletin, permis, talonul mașinii etc. Uneori funcția lui este îndeplinită de un simplu clips pentru bani.
  4. Ceasul: în era în care putem verifica ora aproape oriunde, ceasul a rămas un accesoriu estetic. El comunică informații despre stilul personal și despre statutul purtătorului.
  5. Ochelarii de soare: un accesoriu necesar pentru zilele însorite.
  6. Cravata sau papionul: în funcție de stilul personal, dar și de mediul de lucru, mulți bărbați folosesc acest accesoriu care vorbește mult despre personalitatea celui care-l poartă.
  7. Agenda: chiar dacă trăim în era tehnologiei, nimic nu ne ajută să ne organizăm activitatea mai eficient decât scrisul cu pixul pe hârtie.
  8. Pix sau stilou: alegerea se face în funcție de personalitatea fiecăruia, de la un simplu pix la stiloul luxos cu peniță prețioasă. Desigur, există și varianta promoțională: pixuri și stilouri cu logo-ul companiei.
  9. Ochelarii de vedere: era tehnologiei vine și cu dezavantaje. Din cauza multor ore petrecute la calculator, din ce în ce mai mulți oameni au nevoie de ochelari. Pentru a îndulci aspectul lor funcțional, avem și aici multe opțiuni estetice de exprimare a personalității purtătorului.
  10. Căștile: fie că le folosești pentru comunicare sau pentru entertainment, ele te ajută să îți delimitezi un spațiu personal în mijlocul mulțimii.
Cu Ce Ma Imbrac

Author Cu Ce Ma Imbrac

More posts by Cu Ce Ma Imbrac

Leave a Reply